Grupa Hosso to profesjonalny partner w rozwoju rynku nieruchomości komercyjnych. Jesteśmy właścicielami galerii handlowych zlokalizowanych w Białogardzie, Gubinie, Świdwinie, Drawsku Pomorskim, Kołobrzegu, Świebodzinie, Gryficach, Policach, Szczecinku oraz biurowców w Koszalinie.
Aktualnie Grupa realizuje nowy projekt inwestycyjny tj. budowę Tematycznego Parku Rozrywki Hossoland. Będzie to pierwsza taka inwestycja na Pomorzu Zachodnim. Inwestycja realizowana jest w Brojcach koło Gryfic w województwie zachodniopomorskim.
Kucharz/ pomoc kuchenna
Miejsce pracy: Brojce
Oferta Pracy: Kucharz/Pomoc Kuchenna w Parku Rozrywki (Sezon 2025)
Miejsce pracy: Park Rozrywki [HOSSOLAND]
Okres zatrudnienia: Maj - Listopad
Lokalizacja: [BROJCE]
Opis stanowiska:
Poszukujemy pracowników na stanowisko kucharza lub pomocy kuchennej do pracy w sezonie w jednym z najprężniej rozwijających się parków rozrywki. Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za przygotowywanie potraw w różnych restauracjach tematycznych na terenie parku, takich jak restauracja rybna, kuchnia polska, fast food, pizzeria, grill i inne. Oferujemy pracę w dynamicznym zespole oraz w innowacyjnym projekcie gastronomicznym, gdzie codziennie będzie można pracować z różnorodnymi potrawami.
Zakres obowiązków:
-
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami, m.in. w restauracji rybnej (dwa rodzaje ryb - pieczona i smażona).
-
Utrzymanie wysokiej jakości potraw oraz dbanie o estetykę wydania.
-
Współpraca z zespołem kuchennym przy przygotowywaniu dań w pozostałych restauracjach tematycznych (np. pizzeria, fast food, grill).
-
Dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy (zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi).
-
Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa żywności oraz procedur HACCP.
-
Obsługa kuchni: przygotowanie składników, krojenie, smażenie, pieczenie, grillowanie itd.
-
Pomoc przy utrzymaniu zapasów, kontrolowanie stanów magazynowych produktów spożywczych
Wymagania:
-
Doświadczenie w gastronomii (np. praca na stanowisku kucharza, pomoc kuchenną lub w podobnym zakresie w hotelu, restauracji, lub na wybrzeżu w sezonie turystycznym).
-
Podstawowa znajomość zasad kuchni, umiejętność pracy zgodnie z recepturami.
-
Zaangażowanie i motywacja do pracy, chęć nauki i rozwijania swoich umiejętności kulinarnych.
-
Dyspozycyjność do pracy w systemie zmianowym (12 godzin dziennie, około 250 godzin w miesiącu).
-
Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
-
Kultura osobista oraz odpowiedzialność za wykonywaną pracę.
Oferujemy:
-
Ciepły posiłek podczas pracy.
-
Możliwość dojazdu do pracy (dofinansowanie lub transport).
-
Pracę w innowacyjnym projekcie gastronomicznym w parku rozrywki, który łączy zabawę i gastronomię.
-
Współpracę w młodym, dynamicznym zespole, w świetnej atmosferze.
-
Możliwość rozwoju zawodowego oraz szkoleń w zakresie gastronomii.