McDonald's ul. Dzika 29 zatrudni Zastępcę Kierownika Restauracji - II Asystenta z doświadczeniem na tym samym stanowisku w McDonald's
Co oferujemy ?
6 700 - 7 000 zł brutto miesięcznie
+ 5 zł brutto/h dodatku za brak absencji,
+ 20% dodatku za pracę w porze nocnej.
Łączne wynagrodzenie: 7 472 - 7 940zł brutto miesięcznie.
Podana kwota zawiera: dodatek za brak absencji oraz ekwiwalent za pranie i używanie obuwia
Zapewniamy:
- Stabilne zatrudnienie i uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę, zawsze terminowo wypłacamy wynagrodzenia)
- Elastyczny grafik i możliwość pracy również w niepełnym wymiarze czasu
- Realne możliwości rozwoju i awansu
- Pracę w miejscu, w którym ceni się atmosferę i wzajemne relacje
- Dostęp do benefitów takich jak:
- Zniżki pracownicze ( zniżki na wybrane produkty w godzinach pracy)
- Bonifikarta( karta zniżkowa do wykorzystania w każdej restauracji McDonald's w Polsce)
- Karta multisport (do kupienia w przystępnej cenie)
- Dodatkowa opieka medyczna LUXMED(skorzystaj z atrakcyjnych pakietów w przystępnych cenach przygotowanych dla Ciebie )
- Owocowe piątki - co piątek częstujemy świeżymi owocami
- Premia za polecenie pracownika
Czego oczekujemy?
- Mile widziane doświadczenie na takim samym lub podobnym stanowisku
- Umiejętności pracy w zespole i zarządzania ludźmi
- Dobrej organizacji pracy
- Otwartości i pozytywnego nastawienia do pracy i gości restauracji
- Orzeczenie sanitarno-epidemiologiczne - mile widziane
(Jeśli nie posiadasz, pomożemy Ci je wyrobić)
Za co będziesz odpowiadać?
- Zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi procedurami operacyjnymi
- Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji : produkcji, sprzedaży, sali i zaplecza
- Sporządzanie raportów i analiz dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
- Nadzór nad szkoleniem nowozatrudnionych pracowników i młodszych stażem menedżerów;
- Zastępowanie kierownika restauracji podczas jego nieobecności lub oddelegowania;
- Przygotowywanie posiłków i obsługa gości - ramię w ramię z całym zespołem (w razie potrzeby)