Cześć! :)
Szukasz stabilnej, stałej pracy? A może masz dużo wolnego czasu w weekend? Pójdźmy dalej...:) A może interesują Cię jedynie godziny popołudniowe? A może szukasz pracy, którą będziesz mógł pogodzić z innymi zobowiązaniami - nauka lub studia, opieka nad dziećmi lub wnukami, a może po prostu czasochłonne hobby? Drogi Kandydacie u Nas na pewno znajdziesz coś dla siebie!
Stabilna praca? a może praca w weekend? DOBRZE TRAFIŁES :)
Miejsce pracy: Nakło nad Notecią
Zacznijmy od najważniejszego... co oferujemy w kwestii finansowej:
- Umowa o pracę
- Stawka godzinowa w tygodniu to 20 zł
- Stawka godzinowa w soboty, niedziele i święta +2zł = 22 zł
- Ekwiwalent buty i pranie (wypłacany za każdą przepracowaną godzinę) + 0,50 zł
- Dodatek za pracę w godzinach nocnych + 20%
- Dodatek motywacyjny - wypłacany za każdą przepracowaną godzinę po spełnieniu kryteriów + 1,50zł
Trochę szybkiej matematyki :)
Jeżeli przepracujesz w miesiącu 168 h w tym będą 3 weekendy możesz liczyć na zarobki rzędu 3540 zł brutto pensji podstawowej + uznaniowa nagroda frekwencyjna 252 zł brutto .
Jeżeli dołożymy do tego dodatek za pracę w godzinach nocnych, wówczas Twoja pensja może wynieść 4550 zł brutto .
- Do wynagrodzenia dokładamy: bonifikartę (znajomi i rodzina na pewno ucieszą się, kiedy wspólnie wpadniecie na burgera i... zapłacicie mniej), zniżki pracownicze (z nich skorzystasz w godzinach pracy). Jest możliwość dołączenia do naszego grupowego ubezpieczenia na życie.
Osoby do 26 roku życia nie płacą podatku.
CO ZE SZKOLENIAMI?
Zapewne będąc Gościem restauracji zastanawiasz się: 'jak oni to robią, jak szybko pracują', spokojnie wszystkiego Cię nauczymy. Nauczymy Cię nie tylko zasad pracy w restauracji, ale też komunikacji i pracy w zespole. Rozwiniesz wiele cennych umiejętności, które na pewno Ci się przydadzą i zawodowo, i prywatnie.
ROZWÓJ?
Co Nas różni od innych? Mamy jasną (i w wielu przypadkach bardzo szybką) ścieżkę awansu - w każdej restauracji są instruktorzy, managerowie i kierownicy działów, szefowie takich funkcji jak technologia, rozwój ludzi, jakość i obsługa Gości.
NASZE OCZEKIWANIA?
- Pozytywne nastawienie
- Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność
- Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, nie martw się, pomożemy Ci je zrobić).
Mile widziane również osoby posiadające orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.
NIE NAMAWIAMY, ALE JEŻELI NIE SPRÓBUJESZ, TO SIĘ NIE PRZEKONASZ :)