Nikt się nie spodziewa meksykańskiej rewolucji!
Uważaj! Nadchodzi Papa Diego, by zawładnąć rynkiem gastronomicznym i nakarmić Polaków świeżymi i aromatycznymi specjałami kuchni meksykańskiej. Restauracyjna jakość bez opłat za serwis, czyli tacos & burritos dla wszystkich!
Pytasz, kto to? Za energicznym Papa Diego stoją restauratorzy z Foodio Concepts i biznesowi giganci z należącej do Agory Grupy Helios, władający siecią kin w całej Polsce. Plan jest prosty: 4 lata i 45 restauracji Papa Diego w dużych i małych miastach.
Jako nasz człowiek będziesz:
- Przygotowywał najpyszniejsze burrito, taco i nachosy w mieście
- Opowiadał (i pokazywał) gościom jak fenomenalna jest kuchnia meksykańska i jak działa nasza domowa dojrzewalnia awokado
- Dbał, aby podawane przez nas meksykańskie smakołyki spełniały najwyższe standardy Papy Diego
- Sprawiał, że goście Papy Diego będą czuli się u nas jak w prawdziwej taqueri
Ty:
- Lubisz ludzi
- Umiesz coś ugotować (lub chcesz się nauczyć)
- Wiesz dlaczego w restauracji są Goście, a nie klienci
- Jesteś pełen energii, zapału i wszędzie Cię pełno
- Nie straszna Ci praca w szybkim tempie i w dużej grupie ludzi
- Masz doświadczenie w gastronomii lub chcesz zacząć swoją przygodę z biznesem restauracyjnym
My:
- Oferujemy uczciwe wynagrodzenie i bonusy uzależnione od wyników
- Gwarantujemy pakiet atrakcyjnych benefitów
- Dajemy możliwość rozwoju i otwierania z nami kolejnych lokalizacji w całej Polsce
- Proponujemy elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb
- Jesteśmy firmą o startupowych charakterze, ale z profesjonalnym zapleczem korporacyjnym