Nikt się nie spodziewa meksykańskiej rewolucji
Uważaj! Nadchodzi Papa Diego, by zawładnąć rynkiem gastronomicznym i nakarmić Polaków świeżymi i aromatycznymi specjałami kuchni meksykańskiej. Restauracyjna jakość bez opłat za serwis, czyli tacos & burritos dla wszystkich!
Pytasz, kto to? Za energicznym Papa Diego stoją restauratorzy (albo: wyjadacze) z Foodio Concepts i biznesowi giganci z należącej do Agory Grupy Helios, władający siecią kin w całej Polsce. Plan jest prosty: 4 lata i 45 restauracji Papa Diego w dużych i małych miastach.
Jako nasz człowiek będziesz:
- Dbał o to, by Goście poczuli wyjątkowy klimat Papa Diego
- Nadzorował całość działalności operacyjnej restauracji
- Pilnował przestrzegania receptur, standardów I procedur
- Poszukiwał pracowników pasujących do Papa Diego i przekazywał im nasze wartości
- Planował produkcję i dbał, aby niczego nie zabrakło
- Zarządzał grupą kilkunastu fajnych ludzi
Ty:
- Masz doświadczenie w gastronomii (sieciowej lub nie)
- Lubisz ludzi
- Umiesz coś ugotować (lub chcesz się nauczyć)
- Chcesz się uczyć i rozwijać w fajnej atmosferze
- Jesteś otwarty, kreatywny i elastyczny
- Masz analityczny umysł i podstawową znajomość komputera
- Lubisz wyzwania - nie będzie łatwo!
My:
- Oferujemy umowę o pracę, uczciwe wynagrodzenie i bonusy uzależnione od wyników
- Gwarantujemy pakiet atrakcyjnych benefitów
- Dajemy możliwość budowy wraz z nami nowych konceptów gastronomicznych od podstaw w całej Polsce
- Jesteśmy firmą o startupowych charakterze, ale z profesjonalnym zapleczem korporacyjnym