Wyszukaj spośród 8901 ogłoszeń o pracę

To ogłoszenie zostało przeniesione do archiwum i nie ma możliwości by na nie aplikować

Pracownik w zakładzie mięsnym
Lokalizacja: Merchtem , Belgia
Data: 02-12-0002, do końca 365 dni

Agencja Zatrudnienia KS Service Sp. z o. o. jest ogólnopolską Agencją Zatrudnienia, certyfikowaną w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia pod numerem 7254. Od wielu lat pomagamy pracownikom w znalezieniu odpowiedniej dla siebie pracy, a Klientom umożliwiamy pozyskiwanie najlepszych specjalistów na rynek polski i europejski. Nasza firma posiada belgijski certyfikat Erkenning nr VG 2091/U, VG 2091/UC- als Uitzendbureau in het Vlaamse Gewest, co stanowi gwarancję legalności i jakości świadczonych przez nas usług.

Aktualnie, dla jednego z naszych Klientów, firmy z branży garmażeryjnej, poszukujemy Kandydatów na stanowisko:


Opis stanowiska

OBOWIĄZKI

Do obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku należy pakowanie wędlin, foliowanie tacek z wędlinami, kontrola ilości towaru.

 

Wymagania

WYMAGANIA

Wymagamy komunikatywnej znajomości języka angielskiego lub francuskiego oraz braku przeciwwskazań do pracy w niskiej temperaturze. Niezbędnym wymogiem formalnym jest posiadanie ubezpieczenia w ZUS lub KRUS na 30 dni przed wyjazdem. Mile widziana możliwość wyjazdu samochodem.

Oferujemy

OFERUJEMY

Oferujemy umowę o pracę, stawkę od 12 EURO brutto/h, zorganizowanie zakwaterowania oraz zwrot kosztów za paliwo z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy w Belgii.

Oferta jest ważna jeszcze 365 dni

Branża: Przemysł / Produkcja
Branża: Magazyn

Z nami rekrutują
Firmy, którym warto zaufać

Aktualności z rynku pracy
Bieżące informacje z rynku pracy i porady

Jak dorobić po pracy – przegląd najpopularniejszych zajęć dodatkowych
Polacy, czyli naród zabiegany. Starają się wiązać koniec z końcem, czasami nawet
12/07/2018
Rekrutacja od A do Z – cz. VI
Podczas gdy większość pracodawców uważa, że spełnia wszelkie kryteria przyjaznej
11/07/2018
Rekrutacja od A do Z – cz. V
W poprzednich częściach cyklu wyjaśniliśmy już m.in., jak stworzyć skuteczne
10/07/2018
Zobacz wszystkie