Foodio Concepts to pasjonaci podróży, entuzjaści nowych smaków i rewolucjoniści branży restauracyjnej, którzy od lat bacznie obserwują rynek na świecie i w Polsce. Rozwijają projekty kulinarne w najbardziej dynamicznym segmencie fast casual. To oni - działający razem od 15 lat: Piotr Grajewski i Piotr Komór - stoją za sukcesem warszawskich restauracji Blue Cactus, Iguana Lounge i międzynarodowej sieci Hard Rock Cafe.
A za nimi stoi teraz - należąca do Agory - Grupa Helios. Oto bezkonkurencyjne połączenie kapitału i zasięgu z biznesową wiarygodnością i autorskim przedsięwzięciem.
Nasz cel to jakość casual w atrakcyjnej cenie.
Wszędzie.
W małych miastach i dużych.
Foodio Concepts jest operatorem marki Papa Diego i Van Dog.
Jako nasz człowiek będziesz:
- Przygotowywał w naszej kuchni produkcyjnej w Warszawie, Wawer: półprodukty z warzyw takie jak pikle, kiszonki, grillowane warzywa; pieczonych czy grillowanych mięs, sosy, ketchupy czy musztardy i wiele innych ciekawych produktów które będziemy tworzyć i wprowadzać do naszych lokali w Warszawie i w całej Polsce
Ty:
- Umiesz coś ugotować (lub chcesz się uczyć i masz chęci)
- Jesteś pełen energii i zapału
- Nie straszna Ci praca w szybkim tempie
- Masz doświadczenie w gastronomii lub chcesz dopiero zacząć
My:
- Oferujemy uczciwe wynagrodzenie i bonusy uzależnione od wyników
- Gwarantujemy pakiet atrakcyjnych benefitów
- Dajemy możliwość rozwoju i otwierania z nami kolejnych lokalizacji w całej Polsce
- Proponujemy pracę 8-16 od poniedziałku do piątku
- Jesteśmy firmą o startupowych charakterze, ale z profesjonalnym zapleczem korporacyjnym
- Płacimy regularnie, oficjalnie i zgodnie z zasadami