Restauracja Mcdonald"s Będzin Al. Hugona Kołłątaja 105 zatrudni stanowisku: Młodszy Manager
Szukasz firmy, która Cię doceni i w której zyskasz możliwości rozwoju umiejętności i awansu? Chcesz pracować ramię w ramię z fajnymi ludźmi, w zgranej ekipie? Chcesz pogodzić elastyczność ze stabilnością zatrudnienia i pewnymi warunkami?
Witamy w McDonald"s
Szukasz firmy, w której wykorzystasz umiejętność budowania relacji i wrodzony optymizm? Chcesz rozwinąć umiejętność komunikacji i współpracy? Szukasz miejsca, w którym dostaniesz odpowiedzialne zadania i zaufanie ze strony przełożonych?
Witamy w zespole McDonald's!
Co oferujemy w zamian?
- Praca na pełny lub niepełny etat - 3/4, 1/2, 1/4
- Dodatek absencyjny w wysokości 2 zł/h do każdej godziny przepracowanej w soboty i niedziele
- Dodatek absencyjny w wysokości 1 zł/h do każdej godziny przepracowanej od poniedziałku do piątku
- Dodatek za pracę w godzinach nocnych 20%
- Ofertę zniżkową na posiłki w trakcie pracy
- Bonifikartę - Oferta zniżkowa do innych restauracji McDonald's
- Dofinansowanie do programów sportowych i kulturalnych - Medicover Sport
- stabilne zatrudnienie dla osób w różnym wieku i z różnym doświadczeniem czy wykształceniem
- możliwość zdobywania i rozwijania doświadczenia na różnych etapach życia zawodowego
- realne możliwości awansu i rozwoju kompetencji
- uczciwe warunki (wszyscy nasi pracownicy są zatrudnieni w oparciu o umowę o pracę)
- elastyczny grafik i możliwość pogodzenia pracy z innymi zobowiązaniami (np. szkołą, studiami, opieką nad dziećmi itp.) - praca na pełny lub niepełny etat
Czego oczekujemy?
- ponadprzeciętnych umiejętności nawiązywania relacji,
- umiejętności podejmowania szybkich decyzji,
- umiejętności zarządzania zasobami ludzkimi,
- dzielenia się entuzjazmem i wprowadzania pozytywnej atmosfery w restauracji,
- mile widziane jest wcześniejsze doświadczenie w pracy z ludźmi.
- Zarzadzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonald"s procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;
- Ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
- Kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
- Wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi McDonald"s;
- Sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
- Obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;