Szukasz pracy, którą bez trudu pogodzisz z innymi zobowiązaniami? Ciekawi Cię, jak wygląda McDonald"s od kuchni? Chcesz wiedzieć, dlaczego nasze frytki są takie długie, a burgery - takie pyszne? Szukasz miejsca, w którym rozwiniesz umiejętności, które przydadzą się w wielu sytuacjach? A może masz ochotę sprawdzić, czy naprawdę pracujemy ramię w ramię, zespołowo, jak często mówią nasi pracownicy? Dołącz do naszego zespołu!
Bezpieczeństwo
Zacznijmy od najważniejszego: bezpieczeństwo naszych kandydatów i pracowników jest dla nas priorytetem. W związku z pandemią w restauracjach stosujemy obecnie zaostrzone środki ochrony i procedury.
Pracownik restauracji - na weekendy
Na początku przechodzisz przez wszystkie stanowiska i po kolei uczysz się pracy na każdym z nich. Spokojnie, nikt z nas tego na początku nie umiał - wszystkiego Cię nauczymy.
* Przygotowujesz posiłki, obsługujesz gości; dbasz o to, żeby było pysznie i zgodnie ze standardami, oraz by goście poczuli naszą gościnność.
W McDonald"s promujemy kulturę równych szans zatrudnienia. Angażujemy się w tworzenie otwartego i integrującego środowiska pracy, w którym różnorodność zespołu jest jego wartością, a wszyscy pracownicy traktowani są z godnością i szacunkiem.
Chęć do pracy, otwartość i komunikatywność - to na początek wystarczy. O resztę zadbają nasi instruktorzy, którzy też zaczynali od stanowiska pracownika restauracji, a dziś wiedzą, jak uczyć innych.
* Przyda Ci się nastawienie na pracę zespołową - jesteśmy zgraną drużyną i szukamy osób, które potrafią współpracować.
* Jak w każdej restauracji konieczne jest posiadanie badań sanitarno-epidemiologicznych (jeśli ich nie masz, będziesz mieć czas, żeby je zrobić).
wynagrodzenie od 17,50 brutto/h
* kartę Multisport
* pakiet medyczny ENELMED
* ubezpieczenie grupowe AVIVA